Vip abonnement

Onze dansschool kent cursussen van 10 en 12 lessen en elke cursus komen we weer met de vraag: ‘Doe je de volgende cursus ook weer mee?’
Jullie kijken ons dan wel eens aan met een blik van: ‘Dat weet je toch wel, moet je dat nog vragen?’
Wie bij ons danst raakt verslaafd….. dat is een feit, want 85% van onze cursisten danst langer dan een jaar zonder te stoppen.
Dat heeft ons aan het denken gezet.
Zou het niet mooi zijn als je een jaar lang kon dansen, zonder je steeds opnieuw in te hoeven schrijven, en dat dan ook nog voor een vaste prijs!

Bij dit VIP-abonnement schrijf je je in, en betaal je eenmalig voor het hele jaar. Natuurlijk scheelt dit de dansschool een hoop administratie, en van dat voordeel laten we je graag mee profiteren. Je schrijft je één keer in voor het abonnement, en laat ons zo’n drie weken voor het eindigen van de voorafgaande cursus weten waaraan je het volgende lesblok wilt deelnemen.
Dat is alles!

Looptijd

Het VIP jaarabonnement duurt een heel jaar en gaat in per de start van een van de cursussen en eindigt op de laatste les van het laatste lesblok.
Het VIP jaarabonnement kan ingaan vanaf de start van een van de volgende lesblokken: september, januari, of april.
Een paar voorbeelden:
a. Je schrijft je in en betaalt op 1 maart 2021. Dan start je VIP abonnement bij het begin van de eerstvolgende cursus in april 2021. Het abonnement geeft je recht om deel te nemen aan de cursus die loopt van april – juni , september – december 2021 en januari – maart 2022.
b. Je schrijft je in en betaalt op 1 juni 2021. Dan start je VIP abonnement bij het begin van de eerstvolgende cursus september 2021. Het abonnement geeft je recht om deel te nemen aan de cursus die loopt van september – december 2021, januari-maart 2022 en maart/april 2020 – juni 2022

Inschrijven en Betalen

We maken het je niet moeilijk. Geef aan ons door dat je je voor het VIP abonnement wilt inschrijven en voor welke vorm je kiest (zie hieronder). Maak het totaalbedrag aan ons over, of neem het mee naar de les. Je krijgt van ons een speciale leskaart met de geldigheidsduur er op.

Het VIP jaarabonnement

Wat kost het VIP jaarabonnement:

Goud VIP jaarabonnement € 275 (besparing kan oplopen tot bijna € 100)

Goud VIP abonnement
Dit abonnement geeft recht op:

* Een jaar lang, 1x per week danslessen op een cursus naar keuze in de seizoen september, januari en april (op basis van 1 cursus per periode, geen zomercursus of extra workshops)

* Gratis entree tot de reguliere feesten:  3e zaterdag vd maand in Amsterdam Noord

* Voorrang bij inschrijving

*25% korting op een 2e cursus en op zomercursussen

Rekenvoorbeelden

Goud VIP abonnement € 275

Je volgt gedurende een heel jaar 1x per week danslessen. Dit kost je als je voor elke cursus apart inschrijft zo’n € 325.
Je gaat ook nog eens maandelijks naar een feest. Jaarlijks komt dit op zo’n: € 72-

Het jaarabonnement kost je € 275,-. Je bespaart dan: € 122,-.

Voorwaarden/spelregels

 1. Je inschrijving is een heel jaar geldig vanaf het moment van inschrijven. Dit geeft je recht op het volgen van de danslessen gedurende een heel jaar. Bootcamps, extra workshops en zomercursussen zijn niet inbegrepen.
 2. Je moet het volledige bedrag in 1 keer voldoen. Betaling in delen is niet mogelijk.
 3. Betaalde lesgelden worden niet geretourneerd.
 4. Betaalde lesgelden zijn persoonsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan iemand anders.
 5. Lesroosters, docenten en locaties kunnen wijzigen of vervallen. In geen geval is er recht op restitutie van het lesgeld. Er kan wel te allen tijde een vervangende cursus worden gekozen
 6. Per seizoen moet je tijdig laten weten aan welke cursus je mee wilt doen (zo’n 3 weken voor het einde van de voorafgaande cursus). Dit kan persoonlijk, telefonisch of per e-mail. Op die manier kunnen we rekening kunnen houden met de bezetting in een bepaalde groep.
 7. Tijdens de cursus is het, in overleg, mogelijk van cursus te wisselen mits de bezetting dit toelaat. Je kan de wijziging persoonlijk, telefonisch of per e-mail doorgeven.
 8. Alleen in geval van ziekte (medische verklaring noodzakelijk) kan het jaarabonnement tijdelijk worden stopgezet en doorgeschoven naar een later moment. Dit kan voor een maximale duur van 6 maanden.
 9. Ieder lidmaatschap kan gedurende de looptijd maximaal 3 maanden worden stilgezet en daarna weer gestart. Dit betekent dat je in totaal 15 maanden de tijd hebt om het jaarabonnement te verbruiken. Of concreet: als het je om wat voor reden dan ook niet uitkomt om aan een cursus deel te nemen kun je er één keer eentje overslaan (je niveau gaat dan natuurlijk niet omhoog, zodat je wel in een andere groep/dag/tijd zult instromen).
 10. Als VIP jaarabonnementhouder heb je voorrang bij inschrijving. Dit betekent dat je, in het geval een bepaalde groep vol is, bovenaan de reservelijst zal komen te staan. Dit geldt ook voor bootcamps en/of workshops.
 11. Bij het VIP jaarabonnement heb je recht op 1 les per week. Wil je ook een 2e cursus volgen geldt daarvoor dezelfde korting die je bij normale inschrijving op een 2e cursus krijgt (25%).