de gezelligste lessen vind je in amsterdam noord

tolhuistuin 2022

/01

het team


feelgood dancing

Deze zomer is er weer volop buiten dansen onder de grote tent in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord (bij de pont) Tolhuisweg 3.

Van 1 juni tot en met 31 augustus kan je iedere woensdag je skills upgraden óf kennis maken met veel verschillende dansen.Wij zijn er supertrots op dat we een prachtige samenwerking op hebben kunnen zetten met de allerbeste professionals in de business! Daardoor kunnen we een uiterst gevarieerd programma neerzetten. Een greep uit het programma: naast de bij jullie bekende Salsa en Bachata duiken we onder andere in de wereld van de Boogie, Argentijnse Tango, Rueda de Casino en Kizomba.

Met klinkende namen als Kevin en Marleen (Our Kizomba Connection), BoomNBase (Boogie), Isabelle (Rueda, Esencia) en Arjan & Marianne (Tango Amsterdam), ook onze eigen Joëlla, Stephen en Patricia en nieuwe ster aan het firmament Emel zullen jullie meenemen in hun danswereld.

JULI/AUG 2022Tolhuistuin, Tolhuisweg 3, Amsterdam
27 juli19.30u Kizomba beg, 20.30u Kizomba int/advKevin & Marleen – OKC
3 augustus19.30u Bachata beg+, 20.30u Bachata int/advancedStephen & Patricia – SalsaSirena
10 augustus19.30u Salsa Lead/Follow, 20.30u Salsa StructureEmel – SalsaSirena
17 augustus19.30u 19.30u Kizomba beg, 20.30u Kizomba int/advKevin & Marleen – OKC
24 augustus19.30u Arg Tango Taster 20.30u Arg Tango int/advArjan & Marianne – Tango Argentino Adam
31 augustus19.30u West Coast Swing Taster 20.30u Salsa meets WCSPeter

Na goedkeuring van de docent: 1 workshop € 10, 2 workshops € 17,50
Voor de workshops op 29 juni: de eerste workshop is voor mensen zonder Boogie ervaring, de 2e voor mensen die al eerder Boogie gedanst hebben. Dus een combideal is niet beschikbaar.
Betalen met PIN

kevin & marleen

Kevin is één van de meest populaire jonge Kizomba docenten, die met zijn Our Kizomba Connection een snel rijzende ster is in de Kizomba Scene. Gelukkig hebben wij hem met partner Marleen kunnen strikken voor workshops in de Tolhuistuin.


stephen & patricia

Stephen heeft een rijk verleden als danser en lesgever. Deze Irishman in Holland specialiseert zich in Salsa en Bachata en geeft samen met de ervaren Patricia lessen in Amsterdam Noord en Uithoorn


emel rolon

A Colombian raised within Latin music, who’s experienced the science of salsa dancing and teaching from New York to London.
After some knee ops and time in the fintech sector, now loving the Amsterdam uniqueness and bringing his passion for the salsa arts, plus his empathy to the challenge of learning – and always in tune with helping people enhance their skills for life!

kevin & marleen

Kevin is één van de meest populaire jonge Kizomba docenten, die met zijn Our Kizomba Connection een snel rijzende ster is in de Kizomba Scene. Gelukkig hebben wij hem met partner Marleen kunnen strikken voor workshops in de Tolhuistuin.


arjan & marianne

Ingetogen gedanst en vol van expressie, een dialoog tussen man en vrouw in een innige omhelzing, dit is de Argentijnse Tango.
Arjan en Marianne geven al sinds 1994 les in Amsterdam in hun dansschool Tango Argentino. Het is een eer ze dit jaar in de Tolhuistuin te verwelkomen.

Peter

De allerlaatste workshop van het seizoen reserveren we voor West Coast Swing.
Wist je dat veel van onze vertrouwde Salsa figuren hun roots in WCS hebben?
Maak kennis met deze fantastische dans vol improvisatie en zie de verbanden met Salsa!