Who’s Who bij de SalsaClub?

 
Annetje

Annetje

Annetje Riel is geen onbekende in het land van het partnerdansen. Of het nu gaat om Salsa of Stijldansen, Annetje draait al heel wat jaartjes mee.
FDO gediplomeerd danslerares, Ballroom en Latin wedstrijdpartner van Luut Griffioen, docente Argentijnse Tango, Salsa, Bachata en meer, gaf ze les op nationale en internationale Congressen. Samen met partner Marlon Castillo was ze verantwoordelijk voor de introductie van de LA Style Salsa in Nederland in 1989. Ze organiseerde, als eerste in Europa, 6 Europese Salsa Festivals, had jarenlang een grote dansschool in Haarlem en stond aan de wieg van de oprichting van Salsa United, de Salsabond Nederland.
Zij traint amateurs en professionals op gebied van onder andere Salsa, Argentijnse Tango, Bachata en West Coast Swing, geeft met veel plezier clublessen en verzorgt workshops voor amateurs en het bedrijfsleven.
Op dit moment is zij een van de peilers onder Salsa Sociál, dansen voor speciale groepen, vertaalt ze dansen voor Rolstoelgebruikers en houdt ze zich bezig met het vormgeven en invullen van de eerste internationaal erkende opleiding voor salsadocenten en –assistenten onder toezicht van de SON.

Peter

Peter en Annetje kennen elkaar al meer dan 30 jaar. Toen Peter 13 was kwam hij dansles nemen op de school waar Annetje toen lessen verzorgde. Al snel deed hij mee aan wedstrijden, fungeerde als DJ op feesten, maakte de overstap mee naar SalsaDansschool Club Asi!, hielp mee met vele lessen, en was een belangrijk radartje in de organisatie van vele evenementen, zoals de European Salsa Festivals.
Hij gaf Salsa- en Stijldansles voor Club Asi!, en Salsales voor Salsaventura. Nu geeft hij samen met Annetje les in dansstijlen als West Coast Swing en is hij vanaf september 2013 de Huis-DJ van SalsaClub Adam Noord.

Eef & Ron

Eef en Ron zijn de peilers waarom de SalsaClub rust. Een aantal jaren geleden richtten zij samen met anderen de SalsaClub op. De anderen zijn er inmiddels mee gestopt, maar niet Eef en Ron. Met hart en ziel zijn zij de drijvende kracht achter de Club. Altijd als eerste aanwezig en als laatste weg zorgen zij ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt!

Stephen

Stephen heeft een rijk verleden als danser en lesgever. Deze Irishman in Holland specialiseert zich in Salsa en Bachata en geeft samen met Patricia en Mascha lessen in Amsterdam Noord.